NEWS ABOUT WORKS DOWNLOADS BIOGRAPHY COLLABORATORS CONTACT BACK LIST NEXT
ITA

YEAR : 2002
EXHIBITION : Charlottenborgs Efterårsudstilling, Copenhagen, DK
DOWNLOAD : ITA.pdf / size 8,7 MB

(Text in Danish)
Bluckbuster video-kæden tilbød i en periode forældre gratis kunne få videofilmet deres børn, i tilfælde af at børnene skulle forsvinde. På den måde havde forældrene materiale som polititet kunne benytte i efterforsknings øjemed hvis de skulle ske af forsvinde.

Blockbuster Video Danmark (BVD) har overfor os forklaret at de af det amerikanske moderselskab fik forelagt muligheden for at tilbyde det samme her men BVD mente at det var udansk og ikke havde økonomisk perspektiv i BVDs markedsføring og fra valgte derfor kampagnen. Men vi finder kampagnen srdeles brugbar.

ITA er en adoption og rekontekstualisering af Blockbusters kampagne på Charlottenborg, som et reelt tilbud til borgerne, der frekventerer Efterårsudstillingen. I trappesalen har vi opbygget en todelt arkitektur bestående af et lukket studie og en åben foyer. I foyeren kan man via en tekstplanche og brochurer vil kunne tilegne sig information om tilbudets karakter - vores tilbud indbefatter både børn og voksne. Ønsker man at blive filmet vil en vagt vise vej ind i det tilstødende studie, hvor han, efter et fuldstændigt tilrettelagt forlob, filmer og optager den pågældende person. Optagelsen bliver direkte overført til et VHS-bånd som man kan tage med hjem, desuden beholder vi en digital kopi i broadcast format som vi efterfølgende opbevarer i en bankboks.
 
Front of poster Backside of poster